Post by causpirormucor on Feb 22, 2022 17:42:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wings: Pixel Fighter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wings: Pixel Fighter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк золото ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wings: Pixel Fighter 3D 2022 version ▞▞▞
Можливо, найкращий shmup тут. Редагувати: я знижу свій рейтинг до 3 зірок з 5, тому що гра виходить з ладу. Це особливо засмучує в нескінченному режимі: я перевищив свій рекорд, тільки щоб гра зависла, і все це було даремно.
Постійно виходить з ладу
Весело!
Зовсім не безкоштовна гра, ви отримуєте лише 5 рівнів, тоді вам доведеться купувати більше або дивитися рекламу протягом одного життя, тому, якщо ви не хочете платити за ігри, пропустіть цей
Якщо вам подобається Gagala або будь-яка гра, де вам потрібно ухилятися, не шукайте далі. Весела гра «стріляйте в них» із чудовою механікою, веселими завданнями та хорошою кривою складності. Реклама не є агресивною, і ви не будете заблоковані платними екранами.
Гра в порядку, але не вистачає хмарного збереження. Краще грайте в Sky Force.
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Árkádjátékok enrb
Міцний олдскульний шутер.
У мене була ця гра раніше, до оновлення вона була складнішою та більше діамантів
Це крута гра, де ви ухиляєтеся від кораблів і збиваєте їх. Добре, якщо ви намагаєтеся уникати людей
Виглядає як весела гра, але як тільки я відкрив програму, гра ніколи не завантажується. Він просто залишається на чорному екрані смерті, поки ви примусово не закриєте програму.
Це блискуче. Вам не складно оновити зброю та корабель. Як і в інших подібних іграх, є проблема, що все коштує так дорого. Я хочу побачити, як речі вибухають і дають лазерні промені тощо. не заощаджуйте гроші, як на банківському рахунку... Це інше у вашій грі, і мені це подобається
Платні без реклами, але вони все одно обмежують ваш час гри.
Мені довелося або заплатити, або подивитися додавання, щоб грати в місію
Для гри в цю гру необхідні реальні гроші. Більшість літаків і дронів можна розблокувати, виконуючи конкретні завдання. Велика різноманітність літаків.хороша гра на мій погляд.
Могла б бути чудовою грою, якби вона не використовувала 100 Мб даних щоразу, коли я граю, і не забувала вимкнути мобільні дані. Що в біса воно взагалі робить?
Не енергетично орієнтований на відміну від інших коротких. Зовнішній вигляд реклами в основному ніякий, якщо ви не хочете, щоб ваша оцінка становила х3 або збільшилася потужність. Велика гра слава.
Fast Fighter: Racing to Revenge Arkadne igre ediv
Дуже повільна і графіка, і фігня
Гра весела, але вона не дозволить мені пройти перший рівень, навіть незважаючи на те, що я багато разів досягав на ній Володаря Неба. Будь ласка, виправте
Це найкраща гра дуже крута, а потім крутий бластер дуже круто, чому я завжди кажу круто, неважливо, але я люблю цю гру, тому що це екшн і ... я не знаю, але мені подобаються піксельні ігри, але інші погані, це мій улюблений піксель гра колись і все
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Pelihalli wxi
Через деякий час доведеться заплатити
Жахлива реклама
Хороша гра.Однак у цій грі вже давно існує помилка, коли спеціальні дії повертаються до лівої частини екрана після завершення/завершення рівня. Це стає дуже неприємно, мені доводиться перемикати спеціальні дії на праву частину екрана для кожної місії. Інші параметри зберігаються, просто ніколи не перемикаються на спеціальні дії на стороні R. Я граю на Samsung s20 5g. Розробники, будь ласка, виправте цю проблему, щоб я міг знову насолоджуватися цією грою.
ЧОМУ ТАЙМЕР НА ПЕРЕГЛЯДІ ОГОЛОШЕННЯ...!!! І ВИ РОБУЄТЕ НАГОРОДИ КІЛЬКА ЧАСТИН ЛІТАКІВ ЗАМІСТЬ ТІЛЬКИ МОНЕТ?!!! Я ЩОДНЯ ДИЛЮ ОГОЛОШЕННЯ ЩОБ ОТРИМАТИ 30 000 МОНЕТ, АЛЕ ВИ ВИДАЛИЛИ ЇЇ..!!!!!!!! "ПОВЕРНУТИ ДО ПОпередньої версії!!!!"
Графон бомба👍
Нудний AF
дуже захоплююча і смішна
Чудовий матеріал Містер і місіс розробник гри, мені дуже подобається ця гра. Чудово підходить для тих випадків, коли я надягаю джемі й просто хочу розслабитися зі своїми зміями на підлозі, поки вони повзають по мені. Дякую за це!
Дуже весело з великою кількістю відтворюваності. Класний шутер з великою кількістю опцій. Спочатку я думав, що реклами багато, але насправді її немає. Коли ви граєте, ви отримуєте бонус, наприклад дворазові монети, або випробовуєте корабель замість того, щоб його купувати. Тож реклами може бути багато, але щоразу, коли дивишся, ви отримуєте щось, що теж дуже круто. І ця реклама замість того, щоб платити за оновлення, тож ви можете платити за речі замість перегляду реклами, або ви можете просто пропустити бонуси разом, і вам не доведеться їх дивитися.
потрібні збереження для перенесення облікового запису з телефону на телефон
Чудова концепція, все ще трохи глючить
це весело, що збився на 4 етапі
гарна ретро гра, вона нагадує мені моє дитинство
Реклама, реклама і реклама.
Чудовий геймплей, простий і чистий
Не завантажуйте цю гру! Я втратив весь свій прогрес і куплені літаки. Я мав 5-зірковий рейтинг до 7 рівня світу на кожній складності! Після оновлення весь мій прогрес був втрачений, за винятком 3 літаків. Навіть покращення зникли! Мені не надали жодної підтримки чи допомоги!
За останні 2 роки я перебрав 3 телефони. Це обов'язково. Це той тип гри, де можна пограти 2 хвилини, стоячи десь у черзі або годину перед сном. Найкраща частина, це безкоштовно!
З цим новим оновленням зіпсувалися елементи керування. SP з 2 пальцями був набагато кращим. Хто може вибрати під час гри, що використовувати?
Сподобався ігровий процес, а також той факт, що елементи, заблоковані за платним екраном, не є необхідними для подальшого прогресу. f2p дружній.
Раніше це була гарна і весела гра, щоб вбити час. Але після останнього оновлення всі функції, які раніше були доступні за допомогою перегляду реклами, стали доступними для покупки. Реклама, з якою я міг би жити, але я не збираюся витрачати мінімум 6 євро на якісь чудові функції, щоб полегшити гру.
Розробник цієї гри нечесний. Не купуйте видалення реклами, тому що воно не працює. Я придбав його та помітив, що він не видаляє жодної реклами, я зв’язався з розробником, і вони зачекали 48 годин після моєї покупки, щоб повідомити мені, що вони не повернуть комісію, і я можу передати свою проблему в Google Play, якщо я це зроблю. мені не подобається їхнє рішення. Google play не повертає комісію за покупку через 48 годин. Так що накрутіть цього розробника. Додаток видалено.
Ця гра дуже весела ідея, і мені сподобалося грати в неї. Ви також отримуєте справедливу винагороду за перегляд реклами. Одна важлива проблема, яку я вважав смішною. Щоб отримати три зірки на наступних рівнях, ви повинні дивитися рекламні оголошення, незалежно від того, чи були ви набагато кращі на цьому рівні. Це схоже на те, що EA Pay виграє, і я не рекомендую це тим, хто любить заробляти без перегляду реклами або витрачати 3 бакса на щось так мало.
Шкода, що ви не можете зберегти зароблені монети. Гра в порядку..
Sky Wings: Pixel-Kampfschiff 3D Arcade rjak