Post by causpirormucor on Feb 22, 2022 17:26:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: turn de aparare joc ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: turn de aparare joc IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică cristale nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: turn de aparare joc 2022 version ▞▞▞
Grozav pentru a începe, plătiți pentru a finaliza. Jocul vă permite să faceți upgrade turnurilor, dar veniturile din bani depășesc cele cu afluxul de mai multe trupe incapabile să distrugă. Literal, plasați turnulele, vedeți cum merge dacă nu funcționează, încercați din nou în locuri diferite. Clătiți și repetați
Тактика Защиты: Башни Обороны Стратегии slo
Misto...
Guerre tactique: Tower Defense Jeu Stratégie ltb
Frumos păcat ca sunt doar 20 de nivel leam trecut pe toate cu 3 stele
Joc distractiv până la nivelul 6. Atunci, dacă nu cumperi monede, nu poți obține niciodată 3 stele. Nu merita.
Îmi place provocarea și faptul că trebuie să folosești toate turnurile pentru a câștiga
În general, un joc bun, acesta întruchipează „genul de apărare a turnului” cu propriul stil și caracteristici suplimentare. Reclamele pot apărea în mod rezonabil, ceea ce poate fi iritant, dar pur și simplu dezactivați wifi-ul. Tutorialul este foarte util, mai ales când începeți să învățați mecanica. Ucigaș de timp distractiv, mai ales când nu ai „nimic de făcut”. Având în vedere că controalele generale sunt relativ corecte, acestea sunt în mare parte receptive. Unele etape pot fi provocatoare, mai ales atunci când începi sau cu venituri mici, ceea ce poate fi o durere.
Joc grozav, atingerea și mărirea ar putea fi mai ușoară.
Fain, dar scurt.
Este un joc distractiv, dar a devenit puțin vechi. A trebuit să repet câteva nivele, da. Asta doar pentru că îmi doream scorul perfect la prima mea rundă. Nu am observat modificări semnificative cu upgrade-uri în umeraș, în afară de ceea ce a fost folosită în mod special arma, acea actualizare a fost cam vizibilă. Câteva sugestii: faceți astfel încât funcția de zoom să aibă o funcție, nivelurile ar trebui să fie complet pe ecran și să puteți mări. Mai multe turnuri. Actualizări mai bune pentru umeraș, care au un impact mai bun asupra jocului.
My Lovey : Choose your otome story સાહસિક eme
Mult prea multe reclame... prefer să dezinstalez decât să plătesc pe cineva să nu mă mai enerveze. Oprește-ți dezvoltatorii... oprește-te. Dacă vrei bani pentru un joc, plătește pur și simplu pentru el!
Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu Strateji Oyunları dus
Este un joc bun, dar trebuie să fie mai ușor să câștigi bani în misiunile de cumpărare sau de modernizare a turnurilor. Ca și bani, câștigați în fiecare rundă a unei misiuni și o modalitate de a îmbunătăți suma de bani de început sau cât câștigă fiecare turn per ucidere.
Mult prea dificil să începi încă de la nivelul 2. Dușmanii vin pur și simplu prea repede și modul în care ești limitat la upgrade-uri la fiecare nivel este pur și simplu prost. Am încercat să-mi placă, dar a fost dezinstalat din cauza căilor reale pentru victorii.
Este distractiv, dar scurt, foarte ușor să cumperi toate power-up-urile fără a investi bani reali în joc. Ar putea folosi o altă „lume”, poate niște inamici diferiți.
Calitate absolut genială pentru un joc gratuit. Singura problemă este că nu există un mod fără sfârșit. În afară de asta, este genial!
Super joc
P.S. Propun The Oddboxx drept joc full pentru! edi- (la din ianuarie. ... ore durata de via- ta a single player-ului lui Gears of War 3.
joacă jocuri strategie pe y8
Desene animat ieftin
Mic joc distractiv. Este curat și strâns.
ne asa si asa 😑😑
Meh joc distractiv, dar doar 20 de niveluri. M-am gândit că odată ce am primit 3 stele la toate cele 20 de niveluri, ceea ce a durat aproximativ 3, poate 4 ore, alte 20 de nivele vor apărea cu turnuri noi etc., dar nu. Avea totul la nivelul maxim până la nivelul 15. Prea ușor
Opțiuni decente, dar limitate. Antrenați-vă unde să plasați turnulele prin încărcături moarte, apoi atunci când aveți plasarea perfectă, aveți șansa să ajungeți la capătul nivelului. Având în vedere lipsa extremă de bani și blocuri de plasare, aș spune că există o modalitate de a face majoritatea nivelurilor.
Joc distractiv, dar AI-ul turelei este foarte slab și frustrant. Continuă să schimbe între inamici în mod inutil, în loc să-i împuște.
Acest joc are potențial. Îmi place conceptul de bază. Cu toate acestea, țintirea jocurilor trebuie să funcționeze. Turnurile nu concentrează dulapul unității inamice spre ieșire. Defect de design cu adevărat slab pentru un joc de apărare a turnului. Nu puteți pune turnuri care acoperă acolo unde inamicii apar și care acoperă și o secțiune ulterioară a căii, deoarece nu vor schimba ținta. Așa că trebuie să vă planificați în întregime apărarea în jurul turnurilor voastre acoperind doar porțiuni mici de cale. Altfel pierzi vieți pentru că turnurile împușcă ținta greșită.
Îți mănâncă bateria. Frumos joc totusi. I-ar da 4 stele dacă nu ar fi ucis bateria cu un consum mare.
Joc uimitor și distractiv, fără reclame, capabil să se joace offline. Tot ce are nevoie de mai multe upgrade-uri pentru arme și mai multe niveluri. De exemplu: poate toate sezonul sau biomii de pe pământ sau poate o planetă diferită cu un stil diferit față de trăgători și inamici. Dar, în afară de faptul că are nevoie de o mică actualizare, este un joc bun și calmant, iar sunetul este, de asemenea, grozav pentru scena jocului. 😁😁
Un joc bun de apărare a turnului a dat 4 stele pentru că nu vă puteți duce upgrade-urile mari înapoi la niveluri inferioare. În afară de acel joc destul de bun.
Joc grozav, provocator. Necesita mai multe niveluri.
NewGames: Free Online Games
Urăsc jocurile pe mobil din cauza reclamelor. Acesta este diferit. Reclamele sunt la minim. Jocul este plăcut, provocator și distractiv. Nu trebuie să plătești bani pentru a te bucura.
Nu prea bine. Peste tot conceptul este... sunet. Acestea fiind spuse, am ajuns la maxim la jumătatea jocului. De asemenea, nivelurile cu valuri de tancuri ar putea folosi serios o altă viteză sau două, pentru că altfel, cine vrea să stea prin runde care durează 20-30 de minute (în timp real) la nivelul 10, odată ce încep la 11-20, va fi un grind, indiferent dacă au sau nu dolari de cheltuit.
E ok
Acest joc este brutal din porți, practic este greu să obții 3 stele la primele niveluri. Ne descurajat, le-am tot repetat până am făcut-o, dar după aproximativ 10 niveluri nu vei câștiga decât dacă folosești moneda din joc pe care trebuie să o cumperi.
... reckless wars, and untamed magic. Fight back in turn-based battles, manage character relationships, collect dangerous artifacts,
E cel mai tare joc de pe terra