Post by causpirormucor on Feb 22, 2022 17:23:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Naujoji monstrų kortelė tiesiogine prasme yra per daug operatyvi. Reikia daug darbo, laimėjau tik du kartus iš maždaug 30 kartų, žaidžiu prieš ppl su šiomis monstrų kortomis
Random Royale-PVP Defense Game Estratégia qcpi
Tokiam paprastai atrodančiam žaidimui tikiuosi, kad jis nesuvalgys mano baterijos kaip bitkoinų kasėjas. Kortos dažnai nėra subalansuotos ir atrodo, kad žaidimas labai apsimoka laimėti.
Vakarėlio režimą reikia pataisyti bandant žaisti su draugu beveik neįmanoma. Jis nuolat užšąla arba pasirodo su klaidos pranešimu. Tai tikrai pagrindinė problema, dėl kurios šis tikrai įdomus žaidimas yra gana blogas.
Redaguoti #3. Šią savaitę kūrėjai turėjo 5 atnaujinimus per 4 dienas. Tai teisingi 5 atnaujinimai. Ne naujam turiniui, o bandyti pataisyti ankstesnius atnaujinimus... ir kiekvieną kartą, kai kažkas sugenda, sukeldamas naujos klaidos ar rūšių išnaudojimą. Jei pažvelgsime atgal į tai, kas buvo pirmasis atnaujinimas, tai buvo ne kas kita, kaip grynųjų pinigų pagrobimas, dėl kurio visų kortelių neįmanoma pasiekti be pinigų. Mechanika, žaidimo balansas yra toks baisus.. žaidimo stilius nėra coolapps žanras. Neįsivaizduoju, ką ten veikia.
Man patinka šis žaidimas, bet paskutinis atnaujinimas net nepasirodys, kol nepašalinau žaidimo ir neįdiegsiu iš naujo.
Žaidė du žaidimus, dabar negaliu rasti priešininko, su kuriuo būtų galima žaisti, jokia funkcija neleidžia žaisti be kito žmogaus. Kai noriu žaisti žaidimą ir negaliu, nes nėra kito žmogaus, nėra nieko labiau varginančio. Žemos žvaigždutės, nes negaliu žaisti tiek, kad galėčiau jį įvertinti daugiau.
Buvo smagu, bet naujausias erdvėlaivio atnaujinimas atrodo sugedęs.Pasiekiu pavadinimo ekraną, jis ragina atnaujinti ir nukreipia mane į žaidimų parduotuvę, kurioje rašoma, kad esu naujausia.
Darosi geriau. Pridėkite išsaugojimo parinktį, tada tai būtų 5 žvaigždučių žaidimas, kurį turėjau daug kartų, jei iš naujo nustatyčiau 12 valandų.
Neįmanoma žiūrėti skelbimų po naujo atnaujinimo, pls pataisykite
Tai, kad galite ir toliau gauti tas pačias korteles net ir išnaudoję jas, įrodo, kad žmonės, kurie sukūrė šį žaidimą, jumis nerūpi, atlygis, kurį gaunate, yra šiukšlės. jau išsikroviau.
Nežaisti. Paleido programą, liepė atnaujinti. Nuėjau į „Play Store“, bet nėra jokių atnaujinimų. Skalaukite n kartokite iki begalybės. Venkite to, kol žaidimas nebus ištaisytas. Redaguoti: atnaujinta iki 4 žvaigždučių, atėmus 1 žvaigždutę dėl pirmiau nurodytos problemos Redaguoti: sumažinta dar viena žvaigždutė, nes vėl pasikartojo tas pats
Puikus zaidimas!! Užtrunka šiek tiek laiko išmokti ir suprasti kortas, bet kai tai praeina, tai yra absoliutus sprogimas! Žaidžiu šį žaidimą jau daugiau nei metus ir žaidžiu kasdien
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games פעולה ntb
Kai kurios kortos tikrai veikia, aš teisėtai pralaimiu žmonėms su monstru, kol jie neturi kortelių ant lentos ir mano lenta yra pilna
Tiesą sakant, tai tikrai įdomus žaidimas, nesupraskite manęs neteisingai, bet mūšio režimas yra šiek tiek įtemptas ir tiesiog nelabai subalansuotas, žmonės, turintys daug geresnes kortas, gali stoti prieš jus ir iš esmės gali sukelti jums pralaimėjimą, komandinis režimas yra tikrai įdomus , bet turiu tik 2 problemas, vieną, kurią ką tik sakiau, ir dalykų kaina, brangakmenius sunku gauti ir brangiai kainuoja, bet ir mūšio leidimas daugeliui yra brangus, bet vis tiek nuostabus ir įdomus žaidimas
Skirkite 5 žvaigždutes, jei jie pašalins arba nustos naudoti AI kaip jūsų bendradarbiavimo partnerį Coop režimu, nes jis tiesiog nenaudingas, o AI tikrai nepadeda išgyventi ilgiau, nesunku suprasti, kad jie tikriausiai nėra tikri žaidėjai, nes jie ĮJUNGIA TIK 1 KORTA IKI LVL 2 tūkst. visą laiką ir visada ta pati kortų kaladė, be to, kai sumažinate žaidimą valandoms žaidimo viduryje ir grįšite vėliau, žaidimas buvo pristabdytas. Jei bendradarbiaujate su dirbtiniu intelektu, netgi galite priversti jį uždaryti, kad išeitumėte iš bendradarbiavimo rungtynių.
Skirčiau visas 5 žvaigždutes, nes žaidžiu kasdien ir man patinka žaidimas. Bet po žaidimo mano žaidimas užstrigo, tada jis neleido man jo žaisti po tiek kartų bandymo, net du kartus iš naujo paleidau telefoną, o kai galų gale pradėjau žaisti žaidimą, pamačiau, kad turiu daug karūnų, o ne mano žaidimas. nieko negaliu gauti šių karūnų, bet dabar mano sąskaita buvo sustabdyta, tai neturėtų atsitikti, aš sumokėjau daug pinigų už šį žaidimą ir dabar tai . Aš neturėčiau būti sustabdytas, kad ši rasa nebūtų mano foltas
Puikus zaidimas! Vienintelė priežastis, dėl kurios skiriu 4, o ne 5, yra ta, kad per dieną surengiate tik 5 vakarėlius, tada norėdami gauti daugiau jo 1 skelbimo per rungtynes, o tai paprastai yra gerai, bet skelbimai rodomi 30 sekundžių be nutildymo mygtuko ir dar 15 sekundžių. ekranas tada baigiasi. Kita priežastis yra ta, kad perėjus į kitą programą žaidimas užstringa pusę laiko, kai grįžtate, o ne atnaujinate. Visi kiti šio žaidimo aspektai yra naujoviški, unikalūs ir linksmi. žaisiu
Labai aišku, kad šiam žaidimui nebuvo įkvėpimo, nes tai reiškia, kad tai yra tuščiosios eigos paspaudimas, kuris apdovanoja žmones, labiau linkusius atverti savo pinigines. Kalbant apie žaidimo eigą, nėra jokios strategijos, išskyrus „įsigykite tos pačios rūšies plyteles blizgiuose kvadratuose“. Nebent jums tikrai patinka švaistyti pinigus skaitmeniniams daiktams, nenaudingam žaidimui ir tokiam paprastam žaidimui, kurį vaikas galėjo sukurti geriau, tai šis žaidimas jums. Be to, neribokite savo atsitiktinio režimo, btw.
Man patinka žaidimas ir viskas, įvykiai ir įvairūs kortelių atrakinimo būdai, bet mane trikdo tai, kad viskas yra per brangu, nes dabar pigiausias dalykas yra 4 doleriai ir jis parduodamas.
Būtų daug didesnis, jei man nereikėtų atnaujinti kiekvieną kartą, kai žaisčiau
Random Royale-PVP Defense Game Strategi vqfc
Puikus žaidimas pagal savo žanrą, labai rekomenduoju jį atsisiųsti, gali būti penkių žvaigždučių, jei būtų funkcija, leidžianti atidaryti visas karūnos pakuotes, sutaupiau beveik 5 tūkst., bet man buvo nuobodu visa tai pereiti. zyzimas man. Nykštys aukštyn, tęskite turinį
Gan geras žaidimas praleisti laiką. Būtų gerai, kad kai kurios parinktys praleisti atidarytas animacijas arba atviras kiekis pakuotėms – atidaryti po vieną ir reikalauti, kad animacija būtų baigta kiekvienam raginimui, yra per daug.
Puikus zaidimas. Gera grafika ir vartotojo sąsaja. Parduotuvė gali būti brangi, bet aš žaidžiau tik 3-4 savaites ir sutaupiau 10 000 brangakmenių ir nusipirkau 2 pakuotes. Taigi f2p yra tinkamas būdas...
Šis žaidimas dabar yra labai klaidingas, nes naujausias naujinimas, mūšio režimo trikdžiai ir tiesiog tegul pakalikai ir toliau ateina, o jūs negalite pridėti naujinimų ar sujungti kortelių, kurios ką tik sugedo, nematote jokių kainų, tai tik (...), pataisykite savo žaidimas ir aš pakeisiu savo apžvalgą
Man patiko šis žaidimas, nepaisant daugybės trūkumų. Po velnių, aš tam išleidau 20+$. Tačiau antrą kartą, kai pamačiau šį jūsų sandorį, teigdamas, kad (3 × 10) jūsų kortelių „vertė 399,99 USD, bet aš jums pasakysiu, ką... Parduosiu už mažą 89,99 USD kainą. Niekas jūsų nepriklausomame žaidime nėra įvertintas 90 USD, tai yra klaidinantis protas, galvojantis, kad žaidimai yra labiau vertinami nei AAA vaizdo žaidimai. Tai reikia pašalinti, tai yra šiukšlės, bandančios išnaudoti silpnaprotiškus asmenis. Taip pat dirbkite su „upgradeSec“
Sąžiningai, labai lengva gauti legendinius, kai pradedi šiek tiek pasmulkinti, manau, kad užduotys turėtų tęstis šiek tiek ilgiau, prieš tai, kai su jais baigsi, žaidimas tampa nuobodus ir ne, aš nesuteikiu jam daugiau žvaigždžių, nes aš baigiau užduotis.
Žaidžiu šį žaidimą nuo tada, kai jis pasirodė, įdėkite pinigų. Per pastaruosius kelis mėnesius žaidimas tapo šiukšlėmis. Niekas nebeveikia tinkamai, žaidimas pilnas klaidų, sėkmės susisiekus su klientų palaikymo komanda, laukiau savaitę atsakymo, kad man būtų pasakyta, kad jiems nerūpi ir jie man nepadės. Absoliučiai blogiausias, blogiausias klientų aptarnavimas, su kuriuo kada nors teko susidurti, žaidimas dabar yra šiukšlės, klientų aptarnavimas yra šiukšlės. Pašalinta. LABAI rekomenduoju nešvaistyti laiko ar pinigų šiam šiukšlių žaidimui.
Manau, kad galėtum pakeisti mums skirtą iššūkį arba bent jau būtų gerai, kad ta kortelė būtų labiau atsitiktinė. iššūkis beveik toks pat po 1 metų. ir padarykite atvirą atlygio paketėlį 5 ar 10 kartų. man reikia atsidaryti kaip valanda. bet vis tiek šis žaidimas yra gana gražus tarp kitų, net palyginti su pioneer.
Po naujausio atnaujinimo nebegalite žiūrėti papildomo vakarėlio žaidimo reklamos. Vietoj to turite sumokėti aukščiausios kokybės valiutą už dar 5 bandymus. Be to, tai labai panašus į atsitiktinių kauliukų žaidimas, leidžiantis žiūrėti skelbimus, kad daugiau bandytų žaisti vakarėlyje. Grįšiu prie atsitiktinių kauliukų, kol šis žaidimas vėl leis reklamuoti vakarėlius.
Nors tai geras žaidimas, tai atsitiktinių kauliukų kopija
Random Royale-PVP Defense Game Παιχνίδια στρατηγικής siyw
Prastas atsitiktinių kauliukų klonas, kurį dar labiau pablogino gedimas, neleidžiantis man nužudyti priešų, kurie atsiranda mano sąjungininko aikštės pusėje CoOp žaidimo metu.
Man asmeniškai patinka šis žaidimas, esu 12-oje vietoje ir vis dar mėgaujuosi žaidimu. Yra tik viena nedidelė problema. Iki šiol per savo žaidimo patirtį atidariau apie 10 legendinių paketų, bet dažniausiai gaunu tuos pačius legendinius paketus vėl ir vėl. Brangakmenių gauti šiame žaidime gana paprasta, nes vyksta renginiai, kasdieniniai brangakmeniai ir tt... Apskritai, žaidimas yra nuostabus ir mielai rekomenduočiau jį visiems, kurie mėgsta bokšto gynybos ir strateginio tipo žaidimus.
atnaujina klaidų pataisymus greitai, labai sužavėtas, ketiname pabandyti nuodugniau
Apskritai tai linksmas žaidimas. Bet jei priverstumėte mus žaisti bendradarbiavimo režimą su AI 9/10 kartų, būtų puiku, jei per visą raundą AI pasiektumėte daugiau nei vieną lygį. Visi mano vienetai yra išnaudoti ir VIENAS iš 5 vienetų yra 2 lygyje.
Man patinka žaidimas, turiu tik vieną problemą, nėra standartinio kito mygtuko be skelbimų, pvz., kartais tai yra uždarymo mygtukas, bet kartais jis yra X viršutiniame dešiniajame kampe, tiesiog pasirinkite vieną
Labai smagu, bet nelabai subalansuota. Kai kurios kortos yra akivaizdžiai pranašesnės už kitas, todėl žmonėms, kurie neturi tų tam tikrų kortų, laimėti sunkiau.