(Android/iOS) Ice Scream 2: Horror Neighborhood sonsuz kristalları aldadır
Feb 22, 2022 17:20:45 GMT
Post by causpirormucor on Feb 22, 2022 17:20:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 2: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
çətin rejimdə qorxudur
Cox gozel oyun olub amma kontroller yaxsi deyil zəhmət olmasa bunu düzəldin
Gözəl fayılsı əlaaaaa suuuupppeeerr buna 600000000000000000000000000 ulduz vermək lazımdı
Əla oyundu qorxuludu əla super
Yaxşı və gözəl oyun Keplerians. Bu oyunda yeni və daha gizli yerlər yenidir. Qrafika yaxşıdır və bulmacalar sərin və əyləncəlidir, həmçinin bu gözəl dəhşət oyununda çoxlu sərgüzəştlər var. Bu oyunu inkişaf etdirdiyiniz üçün təşəkkür edirik.
gözldir
Əyləncəli çox asandır, amma çoxlu reklam tapa bilmirəm, üç can almağınıza nifrət edirəm, bu, zəhmli oyundur, amma həqiqətən çətindir.
Bu oyun yaxsi oyundu dodurma oyunun2 si çıxdı dostlar siz i çox sevirem
Coxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Gözəl. Oyun. Bu
İnşallah 6 cbölüm çıxar
Əvvəlcə oyunun yarısını tamamladım, sonra yenidən başladım, sonra kibrit qutusu getdi, xahiş edirəm bu nasazlığı düzəldin, indi ikinci dəfə yükləyirəm
Oğlum bu oyunu sevir, lakin altyazılar başqa dildədir. Zəhmət olmasa bunu ingilis rejiminə necə keçirə bilərəm?
Bu oyun cox superdi bitirdim
Yaxşı, amma bulmacalar çox çətindi Və mən qəfəs açarını almaq və kərtənkələni xilas etmək üçün çox çalışdım, ancaq o, furqondan tullanmadı, bu oyunun mənası nədir
Gözəl oyun, amma bir şeyə nifrət edirəm, indiyə qədər əldə etdiyim irəliləyiş oyunu söndürəndə itirilir, təkmilləşdirmənizi gözləyirəm
Bu oyun o qədər pisdir ki, sadəcə ekrana toxunursan və ekranın digər tərəfinə keçirsən. Mən bu oyunu tövsiyə etmirəm, hətta 1998-ci oyunlar bu oyundan daha yaxşıdır və çox geri qalır. Bu oyun bu qədər pisdirsə, hamısı pisdir
Mən oradakı buz fırıldaqlarını çox sevirəm və oynamaq çox xoşdur.
çox yaxşı olardı
Oyunun yaxşı olduğunu düşündüm, amma subtitrlərin sözlərə uyğun gəlmədiyini və sonunu bəyənmədim
Dondurma çox qorxuludur
Ice Scream 2: Horror Neighborhood 街機 dvrb
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Аркаде jip
Cox gozel 2 de cixdi Basqa bir oyunda cixsin
Matchbox kürü tökmür və həmçinin kəsici kəlbətinlər alətlər qutusunda deyil
Dan the Man: Action Platformer 아케이드 kbl
Yükləmək və redaktə etmək üçün oynadığım gözəl oyun
Bu oyun 🤘😝🤘fantastik idi, hətta real görünsə də. Mən bu ❤ oyununu ❤ sevirəm 🎮 . 1 hissə oynayanda 📱 dondurma 🍦 dayı görüb 😱qorxdum🙀😰. Və sonra bildim ki, bu, sadəcə bir oyundur 🎮amma dostlar real oyun kimi görünür 🎮bir az əlavələr var amma yaxşıdır 👌 dincəlməliyik 😴💤həmçinin 😱 📱oyunu oynamışıq 🎮 ona görə də ❤amma sizdə var bu oyunu etmək üçün 🎮
Həqiqətən yaxşı çox yaxşı qrafika sadəcə Rod bəzən təsadüfi yerlərdə ilişib qalır
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Árkádjátékok kwwj
Hər dəfə daxil olanda məni qovdu. Sean-ın başlanğıcını kəsmək üçün cəmi 1 saniyəm var
Yukluyorum sanirim gozel oyundur mawallah
Məni dayandırmağa davam edir, siz səhvləri aradan qaldırmalı və bc-ni düzəltməlisiniz, mən oyuna daxil olmaq istəyəndə o, oyunu vurduqda dayanır, məni çıxarır və dayandırır idk y
Zəhmət olmasa 3-cü hissəni daha mürəkkəb bulmacalarla hazırlayın və uşaq bu tapmacaları həll edə bilər və daha çətin tapmacalar yarada bilər
Mən Banqladyesi, buna görə ingilis dilində bilmərəm আপনারা এই আমি করলান ক কারণ গেম আমার গেমগেম টি আমার ভালো লেগেছে 😍😍i Oyunu qiymətləndirmək .........................
Bunu nə qədər asanlaşdırın və həmçinin bu oyun üçün təşəkkürlər, həmçinin idarəetmələrdə bir qədər hamarlığa ehtiyac var. Buna görə də edin
Elə əla oyun dur ki nə deyim tay
Bu oyun mənim üçün çox asandır, amma mən o qədər xoşuma gəlir ki, oyunun 1 və 3 hissəsini oynayıram, 3 ulduz verdim
Bu oyundan nifrət edirəm 😠 bu oyun şam yeməyi şokudur, mənə 2 ulduz verin
İstədiyiniz tək şey. Hesab edirəm ki, bu etibarlı gün deyildi, və digər gün və 5 Böyük Britaniya. Yeniləmələri olanlar mütləq olmaya bilər. Cavab isə Böyük Britaniya və İrlandiya üçün yeni ildir. Ən son ilə bir az problemlə. Biz e-poçtunuzu almaqdan başqa bacaracağıq, siz bir cüt axtarırsınız. Problemimiz olacaq, məncə eyni deyildi. Cavab e-poçtunuzu almağınızdırsa, siz bir az ən populyar oyunlarsınız. Siz də getmək istəyib-istəmədiyinizi öyrənə bilərsiniz.
Reklam olanda mənim prossesim saxlanmır. Beləliklə, 3 ulduz
Oyun heyrətamizdir mən də sizin videonuza baxıram ki, ice scream 4-ün buraxılış tarixi 28 may 2021-ci il, ice scream 4-ü oynamaqdan həqiqətən ayrıldım 😘🌹
Yaxşı oyun, amma o, səhv salır və məni qovmağa davam edir.
Sonda gözəl mahnı və əyləncəli oyun Lis Maykın sevgilisidir, Mike isə Lisin sevgilisidir
çoxlu reklam